2014. augusztus 9., szombat

Falunap Dukán

Július végén keresett meg Duka polgármestere egy hastáncelőadás ügyében, a község augusztus 9-re tervezett falunapja alkalmából. Ezzel a felkéréssel be is telt a naptárunk a nyárra! :)
A fellépésünk Nagy Jonathan bűvész műsora után lett volna, 15:30-kor. Sajnos már ő is zene nélkül maradt, mert a produkciója közben tönkrement az erősítő. Ez nem jelentett jót, hiszen nekünk még nagyobb szükségünk volt rá. A szervezők nagyon barátságos, vendégszerető emberek, és próbáltak mindent megmozgatni annak érdekében, hogy egy másik erősítőt szerezzenek nekünk a fellépésig. Ez nem jött össze. A zenészre pedig, aki az esti báli hangulatot szolgáltatta, elég sokat kellett volna várni. Egy lehetőségünk maradt, egy asztali CD lejátszót használni, ami a legnagyobb hangerővel sem volt elég hangos. A tőlünk telhetőt kihoztuk magunkból, lement a műsor "halk zene mellett". Volt ott egy csoport fiú, akik már nagyon várták a műsort, ők egész közelről néztek bennünket – a zenét is jól hallhatták, és még a műsor után is alig tudtak velünk betelni... :) Szerencsére a kellő távolságot azért megtartották. :) A műsor után is mondogatták, mennyire tetszett nekik az előadás.
Miután felöltöztünk, a polgármester meghívott bennünket egy italra és babgulyásra, ami szarvashússal készült. A szakács maga hozta nekünk az ételt, aki szintén nagyon kedves és szimpatikus volt, a főztje pedig nagyon finom.
Általában nem szoktuk, de ezúttal elfogadtuk a szívélyes meghívást, amit nem is bántunk meg. :)

Skracyfoto képei a fellépésről:



























Balról: Kiss Aletta, én, Szalai Szilvi :)

Fellépés után babgulyás! :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése