2013. január 11., péntek

IV. Shanza gála 1. rész

Ma jött a levél Mártitól - akivel a hastáncoktató szak óta jó barátságban vagyunk -, hogy idén is szervezi az éves gálaműsorát.
Idézet a leveléből: "Kedves Adri! Idén is szeretném megrendezni az éves gálaműsoromat, melyet április 13-ra tervezek. Azt szeretném megkérdezni, hogy lennél-e ismét Te az egyik sztárvendégem, és színesítenéd-e a műsoroddal az én gálámat? Válaszodat előre is köszönöm, és ha elfogadod a meghívást, akkor remélem, hogy az időpont is megfelel Neked. Bár még messze van, de annyira mégsem, hogy ne legyen esetleg már egy felkérésed, vagy munkád aznapra."

Természetesen elfogadtam a felkérést, aminek nagyon örülök. Évente legalább egyszer találkozunk, és szakmai dolgokról is tudunk beszélgetni, mint oktató az oktatóval, és megnézzük egymás új táncait - már amennyit sikerül megnézni, mert egy gálán ez sajnos nem mindig jön össze....:)

Az idei gálára - Márti kérésére - egy romantikus fátylas számot viszek, amit Ricky zenéjére készítettem. Ez egy szerelmes dal, a címe Elfújt a szél. Nagyon szép, és nagyon bele tudom magamat élni. Eddig csak kétszer táncoltam. Márti 2012-ben látta a gálámon, és nagyon meghatotta, egy kicsit "pityergett" is. :) Most egy picit átalakítottam, és az ő gáláján két fátyollal fogom táncolni.

Elfújt a szél

Másodiknak egy saidi-t viszek, ami nagyon vidám, nőcis. Ez már régebbi koreográfiám, de nagyon szeretem, és Mártinál még nem táncoltam szólóban saidit, ezért választottam.
Harmadikként egy baladit táncolok, ami most talán a legközelebb áll hozzám, imádom! Persze kicsit izgulok miatta, mert most fogom először előadni! :)
Hamarosan folytatom!

A IV. Shanza gála plakátja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése