2013. december 15., vasárnap

Születésnapi meglepetés! :)

Egyik tanítványom, Nagy Kriszti izgatottan keresett meg azzal, hogy meglepetés táncot szeretne a bátyjának, Ernőnek születésnapjára. Nagyon örült neki, mikor elfogadtam a meghívást, így el is kezdtünk rá készülni.
Régóta tervezgettem, hogy csináltatunk egy egyenruhát a csoporttal, és a születésnap előtt pont elkészült Krisztié, Katié és az enyém is, így ez az alkalom arra is jó volt, hogy kipróbáljuk az új ruhát.  :)

Kiválasztottam három számot a születésnapra, és arra is alkalom adódott, hogy egyszer megnézzük a helyszínt. Sajnos elég kis hely volt a tánchoz, de örülök, hogy láttuk, így fel tudtunk rá készülni. :) Igazából alig fértünk el hárman, de megoldottuk.

A születésnapi bulit vasárnap tartották, Kriszti fél 7-kor "összeszedett" minket, és mentünk a helyszínre.
Jó kedvünk volt, és a meglepi tánc is kalandosan indult. :) Mivel csak egyetlen lány volt, akit Kriszti beavatott, az ablakon kellett bemásznunk, hogy ne vegyenek észre a többiek. Vicces volt! :)

 mászunk, nem betörni megyünk....:)

Próbáltunk csendben öltözködni, és izgultunk, nehogy valaki benyisson a szobába. Rögtön a szobából nyílik az előtér, ahol a fiúk ültek, és ott kellett táncolnunk. A beavatott elindította a zenét, mi pedig kezdtük a műsort.
A meglepi összejött, a fiúk és az ünnepelt nagyon örültek. A tánc után mondták, hogy nagyon tetszett nekik.
Picit még maradtunk, megkínáltak innivalóval, születésnapi tortával, aztán indultunk haza.
Pár fotó is készült a tánc után, bár nem igazán jó felvételek, egyet-kettőt megosztok....

balról: Nagy Kriszti, Balogh Kata, én

balról: én, Ernő - az ünnepelt, Kata, Kriszti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése